نماشویی سنگ تیشهای با توجه به حفرهها و خلال و فرج موجود در آن و حالت سطح اسفنجی که دارد دغدغه افرادی هست که برای پاکسازی و شستشوی اینگونه سنگها اقدام میکنند در این مقاله ما بهترین روش شستشوی نمای سنگ تیشهای را آموزش خواهیم داد تا عموم افراد از مطالعه آن بنا بر نیاز خود بهرهمند گردند. برای شستشوی سنگ تیشهای از سه روش میتوان استفاده کرد که این سه روش مکمل و تکمیلکننده یکدیگر هستند که درمجموع استفاده درست از آنها میتواند نتیجه ایده آلی در جهت شستشو و تمیز کردن سنگ تیشه ای نمای ساختمان داشته باشد.
ضمناً درصورتیکه تمایل دارید در این خصوص از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت نمایید و یا اینکه استعلام قیمت شستشوی نمای ساختمان تشکیلشده از سنگ تیشهای را دریافت نمایید، تنها کافی است به این لینک مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن ۰۹۱۹۲۴۰۴۰۹۲ تماس حاصل فرمایید. به ادامه محتوا میپردازیم.
سه روش برای انجام شستشوی سنگ تیشهای نمای ساختمان
جدا از نوع جنس سنگ تیشهای نمای ساختمان میتوانید بدون نگرانی از این سه روش برای شستشوی سنگهای تیشه نمای ساختمان استفاده کنیم قبل از اینکه بخواهیم در این خصوص توضیحاتی دهیم لازم است که بدانیم برای انجام دادن این عملیات استفاده از روشهای استاندارد و ایمن قرارگیری کاربری که میخواهد در ارتفاع نماشویی سنگ تیشه ای را انجام دهد اطمینان حاصل نماییم، که برای این کار سه روش وجود دارد.
انواع دسترسی در ارتفاع برای نماشویی سنگ تیشهای نمای ساختمان
استفاده از بالابر و یا کلایمر، استفاده از سازههای داربست، استفاده از روش دسترسی با طناب که توصیه ما برای انجام دادن هرگونه خدمات و کار در ارتفاع فن دسترسی با طناب است که توسط اشخاص آموزشدیده و متخصص در این زمینه انجام پذیرد، درنهایت تصمیم شخص شماست که با قبول مسئولیت انتخاب نمایید که از کدام روش استفاده خواهید کرد.
اقدامات اولیه برای شستشوی شنگ تیشه ای نما
در ادامه به روش شستشوی نمای سنگ تیشه ای میپردازیم. برای انجام دادن شستشوی سطح سنگ تیشهای ابتدا سطوح را با استفاده از دستگاه وات رجت و یا جت واش ۲۰۰ بار نماشویی میکنیم، در هنگام شستشوی سنگ تیشهای توجه به این نکته که فاصله سری تفنگی که از آن آب پرفشار خارج میشود با سطح سنگ تیشهای نباید کمتر از ۵ سانت و بیشتر از 15 سانتیمتر در تمام مراحل شستشو باشد، چون فاصله کمتر از ۵ سانت میتواند به سنگ تیشهای آسیب برساند و یا بهاصطلاح دیگر مقاومت و چسبندگی سنگ به پشتکار را تضعیف کند.
واترسندبلاست و اسید شویی سنگ تیشهای نمای ساختمان
بعد از اتمام شستشو با واترجت مرحله دوم استفاده از روش اسید شویی و یا واتر سند بلاست است که فقط از بخشهایی از نما میبایستی اجرا شود که دارای رسوب و آثار سختی شرِ آب بارانهای اسیدی باشد. در مقالهای جداگانه در خصوص روش اسید شویی توضیحات تکمیلی را تنظیم و در اختیارتان قرار دادهایم و همینطور روش اصولی واتر سند بلاست نمای ساختمان را نیز در مقاله دیگر بهصورت کامل و با جزئیات توضیح و در اختیار شما قرار دادهایم که با مراجعه به آن محتواها میتوانید از آن و جزئیاتش مطلع گردید.
هشدار در خصوص اسید شویی سنگ تیشه ای نما
فقط دو نکته در خصوص اسید شویی و واتر سندبلاست نیاز است که بدانیم و به آن توجه ویژهای داشته باشیم، در هنگام استفاده از اسید شویی توجه به اینکه ریزش اسید بر روی عابرین و یا باغچه و همینطور گل و گیاه نباید ریخته شود و رعایت تدابیر برای جلوگیری از این موضوع قبل از شروع به کار بسیار حائز اهمیت است. بهطور مثال: میتوان روی باغچه و گیاهان را با استفاده از نایلون کاور کرد و همینطور برای اینکه عابر ین از محل ریزش اضافات اسید دور باشند میتوان با استفاده از علائم هشداردهنده و ایمنی آنها را از محدوده خطر دور نگاه داشت، البته اسید شویی بیشتر در محیطهای خلوت و کم رفتوآمد استفاده میشود.
هشدار در هنگام واترسندبلاست سنگ تیشه ای نما
نکته مهم در اجرای واتر سند بلاست نمای سنگ تیشهای این است که در هنگام اجرای واتر سندبلاست بهتر است از دانهبندی سیلیس ۰۲۴ و یا ۰۴۸ استفاده نمایید و همینطور از واتر سند بلاست تنها در بخشهای دارای رسوم استفاده نماییم نه اینکه تمام نقاط سنگ تیشهای، و نکته آخر درباره واتر سندبلاست سنگ نما این است که در هنگام اجرای کار در نزدیکی قاب پنجرهها باید توجه داشته باشیم که جهت خروجی سند بلاست به سمت شیشه نباشد، چنانچه دانهبندی سیلیس چه مستقیم و چه غیرمستقیم کمانه کند شیشهها را مات خواهد کرد و تنها راه برطرف کردن آن تعویض شیشه آسیبدیده خواهد بود.
سخن آخر در خصوص نماشویی سنگ تیشهای نمای ساختمان
با روشهایی که در بالا به آن اشاره کردیم بهترین کیفیت شستشوی سنگ تیشه ای را شاهد خواهیم بود، در انتها که تمام آیتمهای بالا را اجرا کردیم شستشوی شیشه ها و فریم پنجرهها و در صورت وجود فلاشینگ آنها را نیز با استفاده از مواد شوینده قلیایی شستشو مینماییم و این پایان انجام عملیات شستشوی سنگ تیشهای نمای ساختمان بهصورت اصولی و حرفهای است.
چنانچه از این مقاله آموزشی رضایت داشتید خوشحال خواهیم شد که از نظرات سازنده شما در ادامه صفحه در جهت ارتقاء کیفیت محتوای موجود در این صفحه بهرهمند شویم