پیچ رولپلاک نمای ساختمان، یکی از با اهمیتترین و الزامیترین خدماتی است که میتواند مستقیماً از حوادث ناخوشایند جلوگیری نماید. مقاومسازی نما، با استفاده از پیچ و رولپلاک یکی از کمهزینهترین روشها ایمن سازی نما است که با توجه به سرعت در اجرا ازنظر کیفیت نیز، نتیجه ایده آلی برای مالکان ساختمانها دارد.
ما به پشتوانه، دو دهه تجربه و انجام صدها، پروژه موفق پیچ رولپلاک نما ساختمان، آمادگی خود را برای ارائه این نوع خدمت اعلام مینماییم.
استعلام قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در سراسر تهران با دو روش تعیین و به مشترکین پیشنهاد میگردد، که درروش اول نمای ساختمان بهصورت مجازی توسط متخصصین این حرفه مشخص و پیشنهاد میگردد که ما نیز برای بازدید مجازی در صفحه بازدید مجازی وبسایت این امکان را برای عموم فراهم نمودهایم که بتوانند بهراحتی و در کوتاهترین زمان ممکن هزینه خدمات مقاومسازی نما و پیچ و رولپلاک نمای ساختمان موردنظرشان را دریافت نمایند.
درروش دو نیز مخاطبان و مشترکین میتوانند با شماره تلفن: ۰۹۱۹۲۴۰۴۰۹۲ تماس حاصل نمایند و برای بازدید حضوری از محل پروژه خود در سراسر تهران درخواست بازدید و کارشناسی نمایند.
عوامل تأثیرگذار در قیمتگذاری خدمات پیچ رولپلاک نمای ساختمان
عوامل تأثیرگذار در قیمتگذاری پیچ رولپلاک نمای ساختمان جهت ایمن سازی نما و مقاوم سازی نمای ساختمانها مطابق با فهرست زیر هستند که مستقیماً میتوانند باعث کاهش و افزایش قیمت پیچ رولپلاک نمای ساختمان شود، ما در فهرست زیر به آنها اشاره مینماییم و در ادامه توضیحات تکمیلی در خصوص هر یک از موارد اعلامشده در فهرست را برای شما در دسترس قرار دادهایم.
- نوع دسترسی در ارتفاع جهت انجام عملیات پیچ رولپلاک نمای ساختمان
- حجم تخریب سنگهای موجود در نمای ساختمان قبل از انجام مقاوم سازی نما
- میزان ملات ریزی پشت سنگها در گذشته توسط نصاب سابق سنگ
- ابعاد سنگهای موجود در نمای ساختمان و مصرف تعداد پیچ رولپلاک در هر متر مربع
- سختی و یا شکنندگی سنگ نمای ساختمان به دلیل نوع و ساختار سنگ
- ارتفاع ساختمان و موقعیت مکانی آن برای مقاومسازی نما
- فاصله دورچین جان پناه پشت بام از سطح نما
- نوع مصالح مورد استفاده جهت انجام خدمات پیچ و رولپلاک نما
- دریافت خدمات از شرکتهای معتبر و یا افراد (اشخاص حقوقی و یا حقیقی)
- دریافت گارانتی خدمات مقاومسازی نمای ساختمان
چند روش برای مقاوم سازی نمای ساختمان وجود دارد
دو روش برای مقاومسازی نمای ساختمانها وجود دارد که شناختهشدهترین آنها پیچ رولپلاک نمای ساختمان است.
اما برای ایمنسازی نمای ساختمان از چسبهای صنعتی نیز استفاده میشود، چسبهای صنعتی با ویژگیهای متفاوت توانایی حفظ و نگهداری سنگها و سایر اجسام را با آستانه تحمل وزنهای بسیار بالا دارند و دارای ویژگیهای منحصربهفردی هستند و مقاومت مقاومسازی با چسب بسیار بیشتر از انجام پیچ و رولپلاک نما است، ولی به دلیل هزینه بالای آن طرفداران آن بسیارکم هستند و مشترکین خاص از این روش استقبال مینمایند.
روش اصولی پیچ رولپلاک نمای ساختمان
روش اصولی پیچ رولپلاک نمای ساختمان را که بر اساس سالها تجربه بهدست آوردهایم را در ادامه توضیح میدهیم تا مورداستفاده علاقهمندان قرار گیرد.
در گام اول ساختمان و خدمات مقاومسازی و ایمنسازی نما و عوامل اجرایی میبایستی تحت پوشش بیمه حوادث و مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان و اشخاص ثالث قرار گیرد و تأییدیه مزین به مهر و امضا شرکت بیمه بانام کارکنان و نشانی بیمه دریافت گردد.
روش صحیح ایمنسازی و مقاومسازی نمای ساختمان با چسب صنعتی
روش صحیح ایمنسازی و مقاومسازی سنگ نمای ساختمان با چسبهای صنعتی درزمانی مورداستفاده قرار میگیرد که استادکاری که سنگ نما را درگذشته بهدرستی ملات ریزی نکرده باشد و عملاً پشت سنگها خالی و پوک باشند. در این زمان است که تزریق چسب صنعتی بهترین گزینه مقاومسازی سنگ نما است. بااینکه این روش مقاومسازی کمی هزینهبر است اما ازنظر اصول اجرایی، ماندگاری و کیفیت بهترین انتخاب است به گونهای که عملیات پیچ رولپلاک ازنظر ماندگاری و کیفیت با تزریق چسب صنعتی قابل قیاس نخواهد بود.
خطرات احتمالی هنگام انجام عملیات پیچ رولپلاک نمای ساختمان
خطرات احتمالی هنگام انجام عملیات پیچ رولپلاک نمای ساختمان وجود دارد که ما تلاش میکنیم تا بخشی از آنها را توضیح دهیم تا مخاطبان سایت در این خصوص اطلاعات بیشتری بهدست آورند. در هنگام اجرای پیچ رولپلاک به دلیل لرزش دریل کاربر برای انجام عملیات سوراخکاری احتمال آن وجود دارد که در بخشهای دیگر نمای ساختمان که سنگها سست هستند شاهد ریزش در بخشهای دیگر نمای ساختمان باشیم. به همین دلیل ایمنسازی بخش پایین کار، عابر پیاده، حیاط حتماً با نوار خطر و علائم ایمنی ایمنسازی شود، و همچنین بههیچعنوان کاربری که پیچ رولپلاک را انجام میدهد نباید در بخشی که بالای سرش سنگ پیچ نشده وجود دارد فعالیتی انجام دهد (احتمال ریزش سنگ بر روی سر کارکنان و کاربر وجود دارد).
بهترین و مناسبترین پیچ رولپلاک برای مقاومسازی سنگ نمای ساختمان
بهترین و مناسبترین پیچ رولپلاک برای مقاومسازی سنگ نمای ساختمان از نوع گالوانیزه گرم است که مقاومت بسیار بالایی در محیطهای بیرون از ساختمان دارند و ضدزنگ هستند. این نوع پیچها ازنظر قیمت با سایر پیچها گالوانیزه سرد و یا پیچهای آبکاری شده مقداری گرانتر هستند ولی به دلیل مقاومت و نیاز برای ایمنسازی نما بهترین تصمیم خرید پیچ گالوانیزه گرم است حتی اگر قیمت آن کمی بالاتر باشد.
برای اجرای هرچه بهتر عملیات ایمنسازی سنگهای نمای ساختمان پیشنهاد میشود از پیچ نمره ۸ با طول حداقل ۶ سانتی متری استفاده شود و سرپیچ آن نیز ۴ سو باشد نه ۲ سو تا عملیات پیچ کاری در ارتفاع با سرعت و دقت بالاتری انجام شود، استفاده از پیچ ۲ سو شرایط پیچ کردن در ارتفاع را برای کابر سخت مینماید و مرتباً سرپیچ یا میشکند و یا رد میکند که این موضوع انجام ایمنسازی را بیکیفیت و یا کند میکند.
پیچ گالوانیزه گرم چیست و فرآیند تولید آن چگونه است
پیچ گالوانیزه گرم از پوشش فولاد با لایهای از روی در برابر خوردگی ساخته شده است. این امر با غوطهور کردن فولاد در حمامی از روی مذاب حاصل میگردد که پوشش متالورژیکی را تشکیل میدهد، که در برابر خوردگی بسیار مقاوم است.
پیچ و یا مهره گالوانیزه گرم معمولاً در پروژههای ساختمانی در فضای باز مانند نمای ساختمان پلها، بزرگراهها و برجهای انتقال نیرو که در معرض شرایط محیطی سخت قرار دارند، استفاده میشوند.
پیچ و مهرههای گالوانیزه گرم علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی بالا، به دلیل استحکام و دوام بالا نیز شناخته میشوند. آنها معمولاً مطابق با استانداردهای خاصی مانند استانداردهای تعیینشده توسط انجمن آزمایش و مواد آمریکا (ASTM) ساخته میشوند تا از کیفیت و قابلیت آنها اطمینان حاصل گردد. بهطورکلی، پیچ و مهرههای گالوانیزه گرم انتخابی عالی برای هر کاربردی است که در فضای بیرونی نیاز به مقاومسازی نمای ساختمان دارد.
دلایل اصلی ریزش سنگ نمای ساختمان قبل از انجام پیچ رولپلاک نما
دلایل اصلی ریزش سنگ نما قبل از انجام عملیات مقاومسازی و پیچ رولپلاک نمای ساختمان بهویژه در شهر تهران ریشه در عدم اجرای صحیح سنگ نما در زمان ساختوساز آن ساختمان دارد. آیا استاد سنگکار بهصورت صحیح سنگها را بر روی نما اجرا نموده است یا خیر! در مرحله بعد عوامل دیگر میتواند باعث ریزش سنگ نمای ساختمان گردد.
نوع و جنس سنگ نما بایستی از مقاومت بالایی به نسبت سنگهایی که در داخل ساختمان استفاده میشود برخوردار باشند و ترد و شکننده نباشند اینیک اصل در انتخاب سنگ نما است.
در فهرست زیر به مواردی که مطابق باتجربه و مشاهدات این مجموعه، باعث ریزش سنگ نمای ساختمانها میگردد را آوردهایم. البته امکان ریزش سنگ نما با دلایل دیگر نیز مانند آتشسوزی انفجار و.. نیز امکان رخ دادن آن وجود دارد ولی ما با علتهای اصلی و پرتکرار در فهرست زیر اشاره مینماییم.
- عدم اجرا و یا اجرای اصولی اسکوپ در پشت سنگهای نمای ساختمان
- نشست ساختمان ویا بخشی از ساختمان
- عدم ملاتریزی صحیح، پشت سنگ ساختمان
- زلزله، وزش باد شدید و یا طوفان
ریزش سنگ نمای ساختمان در چه فصلی بیشتر اتفاق میافتد
مطابق باتجربه ما در این سالها بیشترین آمار ریزش سنگ نمای ساختمان در فصل پاییز اتفاق میافتد. دلیل اصلی این موضوع انبساط و انقباض سنگ نما و ورود از فصل گرما به فصل سردتر است و همچنین وزش بادهای پاییزی نیز دلیل بعدی ریزش بیشازحد در فصل پاییز است.